Cuore allo zafferano (senza lattosio)

Cuore allo zafferano (senza lattosio)

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 740 g di acqua
  • 8 g di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di salsiccia fresca a pezzi (16 pezzi da 4 cm)
  • 16 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • pistilli di zafferano (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 369.3 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 2237.3 kJ / 534.8 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...