Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 225 g di carote a pezzi
- 180 g di peperone rosso a pezzi
- 30 g di olio di semi di girasole
- 40 g di ketchup
- 25 g di zucchero grezzo
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 55 g di aceto di vino bianco
- 30 g di salsa di soia
- 6 - 8 fusi di pollo senza pelle (700 g circa)
-
250
g di riso Parboiled
lub 250 g di riso a chicco lungo - 550 g di acqua
- 50 g di cipollotto a rondelle sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2450 kJ / 585 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Pollo alla birra bruna
3h
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Pollo Yassa
1 godz.
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1h 5 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min