Coniglio in porchetta

Coniglio in porchetta

4.5 130 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 2 spicchi di aglio senza anima
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 mazzetto di finocchietto selvatico lavato
    1 cucchiaino colmo di semi di finocchio, lavato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di coniglio a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 120 g di vino bianco secco
  • 20 g di olive taggiasche denocciolate
  • 200 g di salsiccia cruda spellata e a tocchetti (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36.5 g
Kalorie 1845 kJ / 441 kcal
Tłuszcz 32.6 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...