Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda alla vaccinara
3hod.
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa all'empolese
1小时 15 分钟
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1小时 15 分钟