Salsa di peperoni in conserva

Salsa di peperoni in conserva

4.6 77 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni

Składniki

  • 600 g di peperoni puliti e a pezzi (3 cm)
  • 2 cipolle medie a pezzi
  • 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
  • 10 g di sale
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di acqua
  • 1 peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.1 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...