Urządzenia i Akcesoria
Salsa di peperoni in conserva
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni
Składniki
-
600 g di peperoni puliti e a pezzi (3 cm)
-
2 cipolle medie a pezzi
-
3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
-
10 g di sale
-
50 g olio extravergine di oliva
-
100 g di acqua
-
1 peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.1 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger che passione
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 godz. 30 min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Crema di melanzane
50 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 godz.
Pesto di rucola
10 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Contorno di carote in agrodolce
1 godz.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min