Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (opcjonalnie)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forel met hollandaisesaus
50 分钟
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Papaya'péro
30 分钟
Rundvlees Stroganoff
1小时
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 分钟
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1小时
Abrikozenlikeur
30 分钟
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 分钟
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 分钟
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min