Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portie
Składniki
-
varkenshaasje in stukken Ø 5-6 cm, ontvliesd en zonder pezen, kamertemperatuur500 g
-
spek, elk soort8 sneetjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd60 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (3 cm)200 g
-
olie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
water700 g
-
tomatenpuree20 g
-
gerookte paprikapoeder1 volle tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
Marsala wijn30 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
paprika½ tl
-
droge pasta type linguine300 g
-
roomkaas80 g
-
crème fraîche80 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
858.1 mg
Białko
47.2 g
Kalorie
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Tłuszcz
62.5 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
27.6 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Roergebakken Groenten
Brak ocen
Risottata met kip en champignons
40 min
Verse Tomatensoep
30 min