Urządzenia i Akcesoria
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.