Paté ai due salmoni

Paté ai due salmoni

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 500 g di filetti di salmone fresco senza pelle e deliscato, tagliato a tocchi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 10 fili di erba cipollina fresca tritati
  • 1 tuorlo
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 200 g di salmone affumicato a pezzi
  • crostini di pane a piacere
    crackers salati, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 173 kcal / 726 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...