Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alla birra scura e patate
- 30 g di porro a rondelle
- 500 g di birra stout (birra nera)
- ½ dado per brodo di carne
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi puliti ed asciutti
- 400 g di patate novelle piccole, a tocchetti (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di confettura di ribes
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di zucchero di canna integrale
Filetti di coniglio
- 2200 g di acqua
- 2 filetti di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Chawan mushi
35min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Marmitako
50min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min