Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mele a pezzi
- 20 g di burro
- 1 foglia di alloro fresca
- 250 g di birra rossa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 333.4 kJ / 79.7 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Pollo alle mandorle
45 Min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2h 20 min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Pollo alle mandorle in salsa al limone
35 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Chili con carne
1h 20 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25min