Croissants integrais

Croissants integrais

2.6 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
18 unidades

Składniki

  • manteiga
    240 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    170 g
  • leite mais q.b. p/ pincelar
    280 g
  • açúcar
    100 g
  • fermento de padeiro fresco
    30 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha integral
    400 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 214 kcal / 898 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...