Urządzenia i Akcesoria
Croissants integrais
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
18 unidades
Składniki
-
manteiga240 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar170 g
-
leite mais q.b. p/ pincelar280 g
-
açúcar100 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco30 g
-
farinha integral400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
4 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Croissants
2 Std.
Croissants recheados com creme de chocolate
3 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão rústico
2 Std.
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Tacos gelados
5 Std.
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Donuts holes
2 Std. 5 Min
Empanadas doces
1 Std. 50 Min
Piza na frigideira com fiambre, queijo e cogumelos
35 Min
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min