Croissants integrais
TM6 TM5 TM31

Croissants integrais

2.6 (9 ocen)

Składniki

  • 240 g manteiga
  • 170 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 280 g leite, mais q.b. p/ pincelar
  • 100 g açúcar
  • 30 g fermento de padeiro fresco
    lub 2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • 400 g farinha integral
  • 1 ½ c. chá de sal
  • Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
898 kJ / 214 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy