Urządzenia i Akcesoria
Gelado praliné
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 doses
Składniki
Praliné
-
açúcar130 g
-
água250 g
-
amêndoa granulada130 g
Gelado
-
claras de ovo3
-
sal1 pitada de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
leite condensado cozido (370 g aprox.)1 lata de
-
gemas de ovo3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
154.3 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
2394.5 kJ /
572.3 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Marquise de chocolate
3 godz.
Gelado de apple crumble
8 godz. 30 min
Blättertorte
2 godz.
Tarte gelada de limão
8 godz.
Gelado de mel e amêndoa
8 godz.
Gelado bom
10 godz.
Gelado bicolor com praliné
8 godz. 20 min
Bife de atum com molho tártaro
20 min
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1 godz. 20 min
Gelado de cheesecake
13 godz.
Gelado de cheesecake de limão
8 godz.
Tarte de mousse de chocolate
12 godz. 30 min