Urządzenia i Akcesoria
Folar de amêndoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 doses
Składniki
-
amêndoa s/ pele100 g
-
leite120 g
-
fermento de padeiro seco11 g
-
sal1 pitada de
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar370 g
-
ovos3
-
açúcar90 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar40 g
-
amêndoa picada120 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
42.1 mg
Białko
11 g
Kalorie
1489.6 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Folar da ressurreição
8 godz. 10 min
Folar de noz
2 godz.
Folar de erva-doce
24 godz.
Bolo de amêndoa e alfarroba
1 godz. 10 min
Bolachas integrais de laranja
40 min
Folar de carnes
2 godz. 20 min
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35 min
Almendrados
40 min
Chiffon de laranja
1 godz. 30 min
Bolo de maçã reineta
1 godz. 30 min
Broas de Natal
1 godz. 15 min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min