Cake tomate, feta et graines de nigelle

Cake tomate, feta et graines de nigelle

4.6 175 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • de lait
    100 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour le moule
    100 g
  • de farine de blé
    180 g
  • de levure chimique
    1 sachet
  • de feta coupée en cubes de 2 cm
    150 g
  • de tomates confites à l'huile égouttées et coupées en petits morceaux de 1 cm
    150 g
  • de graines de nigelle
    4 c. à soupe
  • de lard fumé découenné et coupé en lardons de 1 cm de large
    100 g
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 443 kcal / 1850 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...