Straccetti di vitello al Marsala

Straccetti di vitello al Marsala

2.9 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
  • 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
  • 1 scalogno a metà
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di salvia fresche lavate
  • 50 g di burro
  • 2 pizzichi di sale
  • 120 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 80 g di Marsala secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32.3 g
Kalorie 1121 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...