Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano, en cubos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 2 - 3 pizcas de pimienta de cayena molida
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de pan molido
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 350 g de espagueti
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3106 kJ / 742 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 895 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocción de arroz de grano largo (400 g)
35 min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35 min
Espagueti carbonara
40 min
Pasta con melón y jamón
40 min
Cocción de arroz de grano largo (300 g)
35 min
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Fusili integral
20min
Penne Puttanesca
40 min