Lombo de porco com ameixa

Lombo de porco com ameixa

4.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 doses

Składniki

Lombo
  • ameixas secas s/ caroço
    120 g
  • vinho da Madeira
    200 g
  • dentes de alho
    3
  • sal
    2 c. chá de
  • colorau
    ½ c. chá de
  • vinho branco
    100 g
  • salsa
    5 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • lombo de porco limpo, cortado em lençol
    1100 g
  • folha de louro
    1
  • água
    1000 g
Molho
  • crème-fraîche
    100 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de
  • mostarda à antiga
    1 c. chá de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 671.7 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 1613.9 kJ / 385.7 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...