Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g amêndoa c/ pele
- 250 g flocos de aveia grossos
- 50 g flocos de espelta
- 80 g coco seco ralado
- 50 g sementes de abóbora
- 40 g sementes de girassol
- 30 g sementes de sésamo
- 220 g xarope de agave
- 30 g óleo de coco
- 1 c. chá de canela em pó (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 45 g
- Kalorie
- 983.2 kJ / 235 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 69.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ramequins de curgete e mozarela
50min
Granola
25 Min
Iogurte líquido com aveia e maçã
12 Std. 30 Min
Papas de aveia com pera
10 Min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Bolachas de abóbora da Sena
1 Std. 25 Min
Bolachas de aveia
20 Min
Mistura de especiarias para speculoos
10 Min
Iogurte líquido de framboesa
13 godz.
Manteiga de amêndoa e baunilha
20 Min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 Std. 10 Min
Discos de chocolate com frutos secos
30min