Mille-feuille crabe, petit pois et avocat

4.2 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'aneth frais
    3 brins
  • de céleri branche coupé en tronçons
    100 g
  • de petits pois frais
    100 g
  • sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'eau
    200 g
  • de yaourt nature
    125 g
  • de pâte de wasabi, prête à l'emploi
    2 c. à café
  • de chair de crabe frais égouttée
    200 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    5 brins
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • pomme acidulée verte, coupée en fines lamelles
    1
  • avocats coupés en fines lamelles
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 206.5 kcal / 864.1 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 545.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...