Mille-feuille crabe, petit pois et avocat

4.2 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 3 brins d'aneth frais
  • 100 g de céleri branche coupé en tronçons
  • 100 g de petits pois frais
  • 6 pincées sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g d'eau
  • 125 g de yaourt nature
  • 2 c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
  • 200 g de chair de crabe frais égouttée
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pomme acidulée verte, coupée en fines lamelles
  • 2 avocats coupés en fines lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 545.3 mg
Białko 13 g
Kalorie 864.1 kJ / 206.5 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...