Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
parsley leaves only10 sprigs
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
unsalted butter cubed1 oz
-
chicken stock low sodium6 oz
-
lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)chicken tenderloins24 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
724.8 mg
Białko
28 g
Kalorie
824 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Chicken Tetrazzini
40 min