Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Ranch Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
aged white cheddar cheese cut into pieces (1 in.)2 oz
-
bacon diced (¼ in.)8 oz
-
24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)24 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh chives sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)½ oz
-
dill leaves only6 sprigs
-
sour cream4 oz
-
mayonnaise4 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tbsp
-
onion powder1 tsp
-
Dijon mustard (optional)½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2485 kJ /
594 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Marsala
40 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chorizo Dip
25 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chicken Tetrazzini
40 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min