Urządzenia i Akcesoria
Tuna Noodle Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water divided43 ½ oz
-
fine sea salt½ tsp
-
extra wide egg noodles (see Tip)8 - 9 oz
-
aged cheddar cheese (white or yellow), cut into pieces (approx. ¾ in.), divided7 oz
-
bread broken into pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves only½ oz
-
yellow onion (approx. ½ large onion), quartered3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 in. slices (approx. ½ large red pepper)3 ½ oz
-
whole milk17 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
dry white wine e.g. chardonnay2 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
button mushrooms sliced8 oz
-
canned tuna drained (approx. 1 x 12 oz can, in water)12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2251 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Dumplings
45 min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1 godz. 30 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Maple Bacon Toffee Cookies
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Chicken Marsala
40 min