Urządzenia i Akcesoria
Tuna Noodle Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water divided43 ½ oz
-
fine sea salt½ tsp
-
extra wide egg noodles (see Tip)8 - 9 oz
-
aged cheddar cheese (white or yellow), cut into pieces (approx. ¾ in.), divided7 oz
-
bread broken into pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves only½ oz
-
yellow onion (approx. ½ large onion), quartered3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 in. slices (approx. ½ large red pepper)3 ½ oz
-
whole milk17 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
dry white wine e.g. chardonnay2 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
button mushrooms sliced8 oz
-
canned tuna drained (approx. 1 x 12 oz can, in water)12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2251 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
English Breakfast Popovers
35min
Chicken and Dumplings
45min
Shepherd's Pie
1h 15min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Chicken Tetrazzini
40min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min
Greek Style Pork Stew
50min
Tuna with Penne Pasta
30min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min