Urządzenia i Akcesoria
Sorbet à l'orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions
Składniki
-
60 g de sucre brun
-
3 oranges pelées à vif et détaillées en morceaux
-
1 blanc d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
557 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'orange
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sorbet concombre-sirop d'érable
3 godz. 5 min
Sorbet aux fruits
10 min
Glace au chocolat
12 godz.
Petits pains aux salicornes
2 godz. 30 min
Glace à la réglisse
3 godz. 45 min
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Granité citron vert et thym
3 godz. 10 min
Glace aux fruits
5 min
Glace au yaourt marbrée à la fraise
4 godz. 15 min
Glace à la menthe
3 godz. 20 min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Sorbet citron
8 godz. 30 min