Urządzenia i Akcesoria
Pompes à l'huile
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
200 g d'eau
-
80 g d'eau de fleur d'oranger à ajuster en fonction des goûts
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
650 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
5 g de sel
-
120 g de sucre en poudre
-
180 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.1 g
Kalorie
2154 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade provençale
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Soupe au pistou
40 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Nougats noirs
3 godz.
Navettes
2 godz.
La socca
40 min
Fougasse aux grattons
2 godz.
Panisses
30 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Navettes à la fleur d'oranger
1 godz. 35 min
Canistrelli
1 godz.
Anchoïade
15 min