Pavlova aux figues

Pavlova aux figues

3.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts

Składniki

La meringue
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
Les figues
  • 12 figues fraîches coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 2 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 54.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...