Pavlova aux figues
TM6 TM5

Pavlova aux figues

3.0 (3 oceny)

Składniki

La meringue

  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre

Les figues

  • 12 figues fraîches, coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau

La crème chantilly

  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
54.8 g
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy