
Urządzenia i Akcesoria
Pavlova aux figues
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts
Składniki
La meringue
-
blancs d'œufs4
-
de sucre en poudre200 g
Les figues
-
figues fraîches coupées en six12
-
de sucre roux60 g
-
de quatre-épices1 c. à café
-
d'eau400 g
La crème chantilly
-
de sucre en poudre80 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")400 g
-
d'extrait de vanille1 trait
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
54.8 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts meringués
10 Przepisów
Francja
Francja