Pavlova aux figues

Pavlova aux figues

3.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts

Składniki

La meringue
  • blancs d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    200 g
Les figues
  • figues fraîches coupées en six
    12
  • de sucre roux
    60 g
  • de quatre-épices
    1 c. à café
  • d'eau
    400 g
La crème chantilly
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
    400 g
  • d'extrait de vanille
    1 trait

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 385 kcal / 1611 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 54.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...