Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, fendue en deux
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de groseilles rouges
- 150 g de fraises, coupées en deux et quelques-unes pour la décoration
- 2 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3h
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse aux griottes
2h 30min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min