
Urządzenia i Akcesoria
Zupa gulaszowa z ciecierzycą i cielęciną (dla dzieci)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry50 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki50 g
-
oliwy z oliwek15 g
-
cukinii obranej, pokrojonej na ok. 1.5 cm kawałki80 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej pokrojonej na kawałki, bez łyka50 g
-
ziemniaka pokrojonego na ok. 1.5 cm kawałki70 g
-
wody400 g
-
cielęciny bez ścięgien i białych błonek, pokrojonej na ok. 1.5 cm kawałki100 g
-
serka kremowego (opcjonalnie)30 g
-
białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
126.5 kcal /
528.5 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Sos boloński z cielęciną (dla dzieci)
1 godz.
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Zupa krem z soczewicy (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Wołowina z warzywami i płatkami ryżowymi (dla dzieci)
25 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min