Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)

Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)

4.1 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • 130 g miąższu dyni pokrojonego na kawałki
  • 3 zielone fasolki mamut, świeże bez łyka, pokrojone na kawałki
    6 zielonych fasolek szparagowych, mrożonych, bez łyka
  • 40 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
  • 200 g wody
  • ½ łyżeczki oliwy z oliwek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 3.3 g
Kalorie 336 kJ / 80.5 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...