Purée z zielonej fasolki, dyni i pora
TM5 TM6

Purée z zielonej fasolki, dyni i pora

Składniki

  • 130 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
  • 3 zielone fasolki mamut, świeże, bez łyka, pokrojone na kawałki
  • 40 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
  • 200 g wody
  • ½ łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
336 kJ / 80.5 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
14.6 g
Tłuszcz
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie