Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)

Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • miąższu dyni pokrojonego na kawałki
    130 g
  • zielone fasolki mamut, świeże bez łyka, pokrojone na kawałki
    3
    6 zielonych fasolek szparagowych, mrożonych, bez łyka
  • pora pokrojonego w 1 cm plastry
    40 g
  • wody
    200 g
  • oliwy z oliwek
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 80.5 kcal / 336 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...