
Urządzenia i Akcesoria
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
miąższu dyni pokrojonego na kawałki130 g
-
zielone fasolki mamut, świeże bez łyka, pokrojone na kawałki3
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry40 g
-
wody200 g
-
oliwy z oliwek½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
80.5 kcal /
336 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min