
Urządzenia i Akcesoria
Klopsiki z indyka z purée pomidorowym (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
morele, suszone, bez pestek przekrojone na pół2
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
czosnku, mielonego1 szczypta
-
natki pietruszki, suszonej1 szczypta
-
mięsa z indyka, mielonego podzielonego na kawałki250 g
-
sera feta pokrojonego na kawałki30 g
-
płatków owsianych, błyskawicznych30 g
-
jajko1
-
oliwy z oliwek30 g
-
ząbek czosnku1
-
przecieru pomidorowego, typu passata400 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
224.2 kcal /
938.5 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Placki z zielonym groszkiem i twarogiem (dla dzieci)
25 min
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45 min
Zupa gulaszowa z ciecierzycą i cielęciną (dla dzieci)
45 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Placki ze szpinakiem (dla dzieci)
45 min
Sos boloński z cielęciną (dla dzieci)
1 godz.
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min