Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 tranches

Składniki

  • de pois chiches en boîte égouttés
    240 g
    240 g de pois chiches, cuits, égouttés
  • d'eau
    510 g
  • de levure fraîche
    25 g
    1 sachet de levure sèche
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour badigeonner
    150 g
  • de farine
    900 g
  • de pancetta en dés
    150 g
  • de sel selon les goûts
    1 c. à café
  • de romarin, frais lavé et séché
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 295 kcal / 1234 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...