
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux pois chiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 tranches
Składniki
-
de pois chiches en boîte égouttés240 g
-
d'eau510 g
-
de levure fraîche25 g
-
d'huile d'olive extra vierge et un peu pour badigeonner150 g
-
de farine900 g
-
de pancetta en dés150 g
-
de sel selon les goûts1 c. à café
-
de romarin, frais lavé et séché1 brin
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1234 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria