Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fromage, mature, en morceaux (3 cm) (ex Gruyère ou Gouda)
- 150 g de farine blanche
- 120 g de beurre, froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de paprika piquant
- 200 g d'olives verte farcies, bien égouttées
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Rouleaux aux noisettes
20 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Bucatini à l'amatriciana
45 Min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15 Min
Chutney de canneberge au romarin
45 Min
Liqueur de baie
30 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 Std. 30 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40 Min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9u. 15min