Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau, pour la cuisson à la vapeur
- 2000 g de sel de mer en gros grains
- 1 dorade royale, vidée et nettoyée mais entière (800-1000 g)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, un filet
- 1 filet de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Białko
- 45.74 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 godz. 15 min
Citron chaud
10 min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30 Min
Ratatouille
40 Min
Viande hachée
35 Min
Citronette et vinaigrette
10 min
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Sauce Hollandaise
15min
Spaghettis sauce blanche à l’agneau
50 min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Palourdes marinières
30 Min
Veau à la sauce au thon
13 Std.