Dorade royale en croûte de sel

Dorade royale en croûte de sel

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 700 g d'eau pour la cuisson à la vapeur
  • 2000 g de sel de mer en gros grains
  • 1 dorade royale, vidée et nettoyée mais entière (800-1000 g)
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge un filet
  • 1 filet de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 45.74 g
Kalorie 1268 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 13.49 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...