
Urządzenia i Akcesoria
Pizza quatre fromages
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pâte
-
d'eau50 g
-
de sucre1 c. à café
-
de levure fraîche15 g
-
de petit-lait180 g
-
de sel1 c. à café
-
de farine pour pizza400 g
Garniture
-
de parmesan en morceaux (3 cm)50 g
-
de fromage caciocavallo en morceaux (3 cm)50 g
-
de mozzarella égouttée, coupée en quarts80 g
Terminer la préparation
-
de gorgonzola en morceaux (2-3 cm)80 g
-
de poivre1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
581 kcal /
2431 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
80 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria