Gâteau individuel chocolat et fraises

Gâteau individuel chocolat et fraises

3.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
7 portions

Składniki

  • de chocolat noir 70% en morceaux
    140 g
  • de beurre en morceaux
    160 g
  • de sucre
    350 g
  • oeufs
    4
  • de farine de blé
    160 g
  • de poudre de cacao
    5 g
  • de levure chimique
    ½ sachet
  • de sel
    1 pincée
  • de crème, min. 30% M.G. froide
    250 g
  • de confiture de fraises
    30 g
  • de colorant alimentaire
    5 gouttes
  • du sucre glace
  • fraises en tranches
    7

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 751 kcal / 3142 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 41.7 g
Węglowodany 84.7 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...