Brownie au chocolat blanc et aux amandes

Brownie au chocolat blanc et aux amandes

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
15 morceaux

Składniki

  • 150 g de chocolat blanc en pastilles
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 115 g de sucre
  • 3 œufs
  • 115 g de farine de blé
  • 70 g d'amandes, avec peau effilées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 4 g
Kalorie 503 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...