Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 1 gousse d'ail
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café d'origan séché (ou frais, selon les goûts)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brochettes de poulet en sauce satay aux cacahuètes
2h
Nasi goreng
50min
Bœuf laab
1 godz. 5 min
Riz au mélange de légumes
55 min
Pain ciabatta
1h 45min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1h 40min
Poulet oriental au couscous
45min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min