Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verza
35min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Flan di cavolfiore
45 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Sformato di finocchi
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Cavolo rosso stufato
45 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min