Indivia belga gratinata

Indivia belga gratinata

4.2 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di indivia belga (4 cespi)
  • 500 g di acqua
  • 400 g di latte intero
  • 40 g farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 20 g di burro
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 fette di prosciutto cotto
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.8 g
Kalorie 1258.8 kJ / 300.9 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...