Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
TM6 TM5

Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

5.0 ( 30 ocen )

Składniki

  • 1000 g wody
  • 500 g czerwonych buraków pokrojonych na kawałki
  • 500 g miąższu dyni pokrojonego na kawałki
  • 500 g zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki
    lub 500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej bez łyka

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
38 kcal / 159 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy