Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia
TM5 TM6

Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia

Składniki

  • 1000 g wody
  • 500 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
  • 500 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
  • 500 g zielonej fasolki mamut, świeżej, bez łyka, pokrojonej na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
159 kJ / 38 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie