
Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porcji
Składniki
-
wody1000 g
-
czerwonych buraków pokrojonych na kawałki500 g
-
miąższu dyni pokrojonego na kawałki500 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
38 kcal /
159 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska