Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

5.0 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porcji

Składniki

  • wody
    1000 g
  • czerwonych buraków pokrojonych na kawałki
    500 g
  • miąższu dyni pokrojonego na kawałki
    500 g
  • zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki
    500 g
    500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 38 kcal / 159 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...