Urządzenia i Akcesoria
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
360 g korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
-
240 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
350 g wody
-
50 g mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porcji
Białko
12 g
Kalorie
1141.7 kJ /
272.7 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
22.4 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE PRZECIERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Purée z gruszki i banana
10 min