
Urządzenia i Akcesoria
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
moreli suszonych, bez pestek miękkich, przekrojonych na pół (ok. 50 g)6
-
jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki180 g
-
wody150 g
-
gruszki obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki100 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie) bezalkoholowego2 krople
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
139 kcal /
584 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
36.2 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Purée z gruszki i banana
10 min