Urządzenia i Akcesoria
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
6 moreli suszonych, bez pestek miękkich, przekrojonych na pół (ok. 50 g)
-
180 g jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
150 g wody
-
100 g gruszki obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
2 krople ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie) bezalkoholowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
584 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min
Purée z gruszki i banana
10 min