Urządzenia i Akcesoria
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
400 g jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
40 g wody
-
50 g malin, mrożonych50 g malin, świeżych
-
80 g awokado dojrzałego, bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
342.2 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z gruszki i banana
10 min