Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną
TM5 TM6

Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną

Składniki

  • 120 g cukinii, obranej, pokrojonej na kawałki
  • 130 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 20 g zielonego groszku, świeżego (opcjonalnie)
  • 50 g cielęciny, pokrojonej na ok. 2 cm kawałki
  • 250 g wody
  • 1 - 2 łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
516 kJ / 123.5 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie