
Urządzenia i Akcesoria
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
500 g wody
-
500 g czerwonych buraków obranych, pokrojonych na ok. 2 cm kawałki
-
250 g gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
100 g soku z granatu
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
63.2 kcal /
263.8 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska