Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu
TM5 TM6

Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu

Składniki

  • 500 g wody
  • 500 g czerwonych buraków, obranych, pokrojonych na ok. 2 cm kawałki
  • 250 g gruszek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 100 g soku z granatu

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
263.8 kJ / 63.2 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
16.1 g
Tłuszcz
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie