Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)

Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)

4.2 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji

Składniki

  • 500 g wody
  • 500 g czerwonych buraków obranych, pokrojonych na ok. 2 cm kawałki
  • 250 g gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 100 g soku z granatu

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 63.2 kcal / 263.8 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 16.1 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...