
Urządzenia i Akcesoria
Mousse aux nectarines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées8
-
de sucre en poudre30 g
-
blanc d'œuf1
-
de sucre glace maison60 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide120 g
-
d'amandes effilées préalablement torréfiées1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
219 kcal /
917 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mousses de fruits
10 Przepisów
Francja
Francja