Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kJ / 39 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2j 30 menit
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce barbecue
20 min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Sauce ketchup
1h 10 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce cocktail
10 min
Confit d'oignons
30 min
Sauce tartare
10 min