![Sauce barbecue Sauce barbecue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F9CBC-63CE-4BAE-9033-47A1F10A2766/Derivates/5A0A6B5B-E14F-4AFF-AAB8-385A008FF148.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kJ / 39 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauce ketchup
1h 10 min.
Sauce barbecue
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2sa 30 dk
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Tartare de bœuf
10min
Sauce bordelaise
45 dk
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10min
Marinade à la moutarde et au miel
5 min
Sauce tartare
10min