Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
lub ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
40min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Sauce bordelaise
45min
Sauce barbecue
25 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Sauce cocktail
10 min