
Urządzenia i Akcesoria
Cake épinard-ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
8 parts
Składniki
-
de beurre5 g
-
d'emmental coupé en morceaux80 g
-
d'épinards frais300 g
-
œufs3
-
de basilic frais équeutés2 brins
-
de lait140 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.80 g
-
d'huile de tournesol30 g
-
de farine de blé180 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de ricotta120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
258.3 kcal /
1077.8 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
105 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°19
40 Przepisów
Francja
Francja