Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bevanda di nocciole
8 Std. 20 Min
Chutney al mango e senape
1h 10 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Purè di mele e sedano rapa
55 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Crema di carote e zenzero
20min
Salamelle all'uva
40 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30 min
Salsa alla reggiana
15min