Wersje kompatybilne
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane all'orzo
2h 45min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 godz. 30 min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Insalata in bicchiere raw
15 Min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min