Wersje kompatybilne
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pane integrale in cassetta
4h
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Bannock
40min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane al curry e paprika
4u. 50min
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min